Trondheim Tangoklubb

paint the music with your feet

Nybegynner

Lyst til å lære å danse argentinsk tango ?

Da har du kommet til rett sted. Trondheim Tangoklubb arrangerer nybegynnerkurs i argentinsk tango hvert semester. Dette er en fin måte å bli kjent med det grunnleggende i dansen. Kursene er beregnet på deg som ikke har danset tango før eller som har gått et helgekurs i tango hos oss eller andre steder.

Hvis det er lenge siden du gikk et nybegynnerkurs og ikke har praktisert noe siden det kan det være lurt å repetere. Nybegynnerkursene er enten 6- eller 12-uker, avhengig av hvem som er instruktører det semesteret. Enkelte semestere arrangeres det to påfølgende 6-ukers nybegynnerkurs, hvor del II bygger på del I. Hvis du likte del I og ønsker å fortsette er del II det som er rett for deg. Følg med på kurssidene for nærmere informasjon.

Informasjon om nye kurs og andre arrangementer kommer også fortløpende på forsiden.

Er du usikker på hvilket kurs som er rett for deg? Ta kontakt med kursledelsen på kurs[at]trondheimtango.com, eller snakk med oss på practica eller milonga.

Vi får ofte en del spørsmål om hva man skal ha på seg av klær og sko på kurs. Vi har derfor laget en liten oppsummering hvor du også kan finne informasjon om tangomusikk og en ordliste som er nyttig.