Trondheim Tangoklubb

paint the music with your feet

Nye lokaler for Trondheim tangoklubb

Posted 10.12.2021 by Hjard Jensen in Uncategorized

Styret i Trondheim tangoklubb har inngått avtale om å leie lokaler i Haakon VIIs gt 23c på Lade fra 1/1-2022.

Lokalene er totalt på ca 160 m2 og ligger i 2. etg til Bilia Outlet. Foreløpig er det inngang på venstresiden/østsiden av bygget, men dette vil bli endret i løpet av kort tid slik at det blir inngang på forsiden. Det er gratis parkering i området og gode kollektivforbindelser, både fra Haakon VIIs gate Sirkus Shopping og Leangen stasjon.

Selve lokalene består av en stor sal med et danseområde på rundt 100 m2. Her vil vi anskaffe passende møblement og sette opp en speilvegg. I tillegg er det 1 rom som vil bli benyttet som møterom/kontor/lager og 1 rom for garderobe. Det er også 2 toaletter og en liten kjøkkenkrok.

Lokalene har et godt parkettgulv og er lyse og fine med mange vinduer. Det er radiatorer for jevn varme og ventilasjonsanlegg i tillegg.

Vi har allerede mange interesserte leietakere slik at vi kan få redusert vår andel av husleia. Denne er ellers litt høyere enn i Båtsmannsgata 4, men godt innenfor det styret mener vi kan betjene – om så alene. Men ikke minst – vi har full råderett over lokalene og kan gjøre omtrent det vi ønsker her.

Dansegulvet sett fra inngangen. Innerst til høyre ligger kontoret og rett utenfor er det en nødutgang som vi må benytte som inngang inntil vi har fått etablert ny hovedinngang. Det grå skapet skal fjernes og vi vil etablere en speilvegg på ca 10 meter på veggen til høyre.

Dansegulvet, bilde tatt mot inngangspartiet. Merk at vi vil rense parkettgulvet slik at det sannsynligvis vil se litt penere ut når vi flytter inn.

Vi vil sette inn kjøleskap og sannsynligvis en bardisk mellom dansegulvet og kjøkkenkroken, i tillegg til overskap. Inngang til toalett til høyre.

Lokalene sett fra inngangsdøren. Garderoben til venstre.

Rommet ved inngangen vil bli brukt som garderobe/lager.

Kontor med nødutgangen/foreløpig inngang rett utenfor til høyre. Det grå skapet til høyre og personen til venstre vil bli fjernet før åpningen.

Det er 2 små toaletter ved inngangen.