Trondheim Tangoklubb

paint the music with your feet

Hall of fame

Æresmedlem #1 – Lars Hellemo

Lars Hellemo ble tildelt Trondheim Tangoklubb sitt første æresmedlemskap den 24. februar 2017.

Lars får æresmedlemskapet for sin lange og trofaste innsats for å fremme argentinsk tango i Trondheim, og for å være en fantastisk ambassadør for klubben og for tangodansen som helhet.

Lars har gjennom 17 år blant annet bidratt i Trondheim tangoklubb som styreleder i flere perioder, styremedlem, kursholder på nybegynnerkurs og videregående kurs, kursholder på DJ-kurs og ikke minst som en utrolig kunnskapsrik DJ på utallige milongaer. I tillegg er han en tangodanser i ypperste klasse med en gjennomført stil og eleganse som danner et forbilde for mange andre tangodansere.

Æresmedlemskapet gir gratis livstidsmedlemskap i klubben og fri deltakelse på alle ordinære milongaer i klubbens regi.

Trondheim tangoklubb vil med dette takke Lars for hans innsats i klubben og ønsker ham lykke til videre!


Æresmedlemskap #2  – Guro Hustad Stuggu

Guro Hustad Stuggu ble tildelt Trondheim Tangoklubb sitt æresmedlemskap under klubbens 25-års jubileum 28. oktober 2017.

Guro får æresmedlemskapet for sin lange og trofaste innsats for å fremme argentinsk tango i Trondheim, og for å være en fantastisk ambassadør for klubben og for tangodansen som helhet.

Guro er Trondheim Tangoklubb sin «grand old lady» – sin relativt unge alder til tross. Hun var med i klubbens spede barndom, fra 1996, og har satt sitt argentinske preg på klubben etter flere opphold i Buenos Aires.

Guro har vært instruktør på mange nybegynner- og videregående kurs og har vært en inspirasjonskilde for mange dansere i klubben. Hun er også et forbilde for hvordan en ekte tanguera fører seg på dansegolvet.

Æresmedlemskapet gir gratis livstidsmedlemskap i klubben og fri deltakelse på alle ordinære milongaer i klubbens regi.


Æresmedlemskap #3 og #4 – Ingrid Apalset og Stein Erlend Brandser

Ingrid Apalset og Stein Erlend Brandser ble tildelt Trondheim Tangoklubb sitt æresmedlemskap under klubbens 25-års jubileum 28. oktober 2017.

Ingrid og Stein Erlend får æresmedlemskapet for sin lange og trofaste innsats for å fremme argentinsk tango i Trondheim, og for å være fantastiske ambassadører for klubben og for tangodansen som helhet.

Begge to startet i klubben i 1996 og holder med dette to av klubbens lengste medlemskap. De har gjennom mange år bidratt som styreledere, styremedlemmer og ikke minst som kursledere for både nybegynner- og videregående kurs. De har med dette bidratt rikelig til å forme mange av klubbens tidligere og nåværende medlemmer i sann argentinsk tangoånd. De er et utrolig flott tangopar på dansegolvet og er med sin svært elegante stil forbilder for mange av klubbens dansere.

Æresmedlemskapet gir gratis livstidsmedlemskap i klubben og fri deltakelse på alle ordinære milongaer i klubbens regi.


Æresmedlemskap #5  – Berit Møbius

Berit Møbius ble tildelt Trondheim Tangoklubb sitt æresmedlemskap under klubbens julebord/juleavslutning 13. desember 2019.

Berit får æresmedlemskapet for sin lange og trofaste innsats for å fremme argentinsk tango i Trondheim, og for å være en fantastisk ambassadør for klubben og for tangodansen som helhet.

Berit har i mange år gjort en «usynlig» innsats ved å holde oversikt over alt inventar og anskaffet varer etter behov på en bærekraftig og økonomisk måte. Ved eksternhelger gjøres det en ekstra innsats ved å sørge for at lokalene pyntes med nye tema hver gang, ofte har det vært gjort uten en forespørsel. Latter og glede sitter løst rundt vedkommende. Hun er positiviteten selv og sier aldri nei til det vi ber henne om, inklusiv en tanda eller tre.

Æresmedlemskapet gir gratis livstidsmedlemskap i klubben og fri deltakelse på alle ordinære milongaer i klubbens regi.