Hall of fame

Æresmedlemskap #3 og #4 – Ingrid Apalset og Stein Erlend Brandser

Ingrid Apalset og Stein Erlend Brandser ble tildelt Trondheim Tangoklubb sitt æresmedlemskap under klubbens 25-års jubileum 28. oktober 2017.

Ingrid og Stein Erlend får æresmedlemskapet for sin lange og trofaste innsats for å fremme argentinsk tango i Trondheim, og for å være fantastiske ambassadører for klubben og for tangodansen som helhet.

Begge to startet i klubben i 1996 og holder med dette to av klubbens lengste medlemskap. De har gjennom mange år bidratt som styreledere, styremedlemmer og ikke minst som kursledere for både nybegynner- og videregående kurs. De har med dette bidratt rikelig til å forme mange av klubbens tidligere og nåværende medlemmer i sann argentinsk tangoånd. De er et utrolig flott tangopar på dansegolvet og er med sin svært elegante stil forbilder for mange av klubbens dansere.

Æresmedlemskapet gir gratis livstidsmedlemskap i klubben og fri deltakelse på alle milongaer i klubbens regi.

Æresmedlemskap #2  – Guro Hustad Stuggu

Guro Hustad Stuggu ble tildelt Trondheim Tangoklubb sitt æresmedlemskap under klubbens 25-års jubileum 28. oktober 2017.

Guro får æresmedlemskapet for sin lange og trofaste innsats for å fremme argentinsk tango i Trondheim, og for å være en fantastisk ambassadør for klubben og for tangodansen som helhet.

Guro er Trondheim Tangoklubb sin «grand old lady» – sin relativt unge alder til tross. Hun var med i klubbens spede barndom, fra 1996, og har satt sitt argentinske preg på klubben etter flere opphold i Buenos Aires.

Guro har vært instruktør på mange nybegynner- og videregående kurs og har vært en inspirasjonskilde for mange dansere i klubben. Hun er også et forbilde for hvordan en ekte tanguera fører seg på dansegolvet.

Æresmedlemskapet gir gratis livstidsmedlemskap i klubben og fri deltakelse på alle milongaer i klubbens regi.

Æresmedlem #1 – Lars Hellemo

Lars Hellemo ble tildelt Trondheim Tangoklubb sitt første æresmedlemskap den 24. februar 2017.

Lars får æresmedlemskapet for sin lange og trofaste innsats for å fremme argentinsk tango i Trondheim, og for å være en fantastisk ambassadør for klubben og for tangodansen som helhet.

Lars har gjennom 17 år blant annet bidratt i Trondheim tangoklubb som styreleder i flere perioder, styremedlem, kursholder på nybegynnerkurs og videregående kurs, kursholder på DJ-kurs og ikke minst som en utrolig kunnskapsrik DJ på utallige milongaer. I tillegg er han en tangodanser i ypperste klasse med en gjennomført stil og eleganse som danner et forbilde for mange andre tangodansere.

Æresmedlemskapet gir gratis livstidsmedlemskap i klubben og fri deltakelse på alle milongaer i klubbens regi.

Trondheim tangoklubb vil med dette takke Lars for hans innsats i klubben og ønsker ham lykke til videre!