Trondheim Tangoklubb

paint the music with your feet

Kurshelg 2-3 april 2011

Posted 02.03.2011 by Hjard Jensen in Kurs | Nyheter

Helgekurs for nybegynnere

Nysgjerrig på tango? Dette er en perfekt anledning til å se om argentisk tango er noe for deg. Nybegynnerkurset er på totalt 5 timer og går over to dager (lørdag og søndag). Kurset vil gi deg en innføring i argentinsk tango.
Kurset starter kl. 10.00 og varer til 13.00 både lørdag og søndag inklusive en pause.

Instruktører er Hanne Beate og Wiggo

Pris pr. pers. 350,- for medlemmer og studenter, og 400,- for andre.

Det er anledning til å melde seg på alene, men siden » It takes two to tango» så oppfordrer vi til at du prøver å finne noen å gå på kurs med. Melder du deg på alene vil vi prøve å matche deg med en annen deltaker eller finne en litt mer erfaren danser som vil repetere sammen med deg.

Sted: Bridgens hus, 3. etg. Brattørveita 10

Kurset er nå stengt for påmelding

Temakurs

Instruktører: Stein Erlend og Ingrid
L1: 1330 -1500 lørdag – Tango 1: Bruk av høy og lav dans i tango. Åpen stil for alle.

Instruktører: Timo og Anita
L2: 1530 -1700 lørdag – Milonga 1: Hva er vel mer morsomt i tangoverdenen enn å danse milonga? Lær å danse milonga så du får den rette følelsen i harmoni med din partner og med musikken. Dette kurset passer godt for deg som aldri har danset milonga før, synes du trenger en oppfrisking av gamle kunster eller om du har trinnene men ikke tryggheten og tiden som kreves.

Instruktører: Stein Erlend og Ingrid
S1: 1330 -1500 søndag – Milonga 2: Trinnskift, hvordan mestre overganger mellom trinnsett uten å miste rytmen. Avanserte trinn for viderekomne, bruk av høy vs lav dans i milonga.

Instruktører: Terje og Ellinor
S2: 1530 -1700 søndag – Tango 2: Girovariasjoner. Giro er en av de mest anvendelige basis figurer i Tango. Kurset tar for seg grunnleggende giro og går videre til 2 varianter som ikke danses mye i Trondheim.

Sted: Bridgens hus, 3. etg. Brattørveita 10

Kurset er nå stengt for påmelding

Milonga lørdag (kurvfest!)
Lørdagen 2. april kl. 20.00 er det knyttis-milonga og kurvfest! Alle oppfordres til å ta med noe godt å spise som vi kan dele med hverandre. Det er opp til deg hva du vil ta med. Vanligvis har vi et rikt utvalg av alt fra middag og tapas-retter til salater, desserter og kaker.

Sted: Bridgens hus, 3. etg. Brattørveita 10