Trondheim Tangoklubb

paint the music with your feet

Gavekort i argentinsk tango

Posted 14.12.2014 by Hjard Jensen in Uncategorized

Gavekort i argentinsk tango

Gavekort i argentinsk tango

Redningen er her! Vi har årets beste julegave

I dag er det den tredje søndag i advent, og julen nærmer seg med stormskritt. Snøen har lagt seg over Trondheim som et hvitt pledd. I sentrum yrer det av liv på julemarkedene og i butikkene kryr det av mennesker på jakt etter den aller beste julegaven de kan finne til sin kjære.

Men du? Hva med å gi din bedre halvdel eller venn noe annerledes i år? Et gavekort i argentinsk tango for eksempel?

Et kurs i argentinsk tango er en døråpner til spennende utfordringer og nye bekjentskaper. For oss som allerede danser tango er det en livsstil og vår form for meditasjon. Vi håper at du og dine har lyst til å se litt av vår verden.

Nå har du altså muligheten til å gi bort en danseopplevelse i årets julegave, og hvorfor ikke innvilge seg selv en ekstra julegave også?

Ps. Ved kjøp og registrering av kurspakke før utgangen av 2014 gir vi 100 kroner rabatt.

God jul fra oss i Trondheim Tangoklubb

Ved kjøp av gavekort følger man link (se under) for registrering av vedkommende. I kommentarfeltet skriver man ‘Gavekort’. Deretter er det bare å printe ut gavekortet som man får sendt på en jpg-fil på mail.

Husk at dersom du vil gi et gavekort til både deg selv og din partner, må man huske på å registrere seg selv også. Prisen som er oppgitt er per person.

Ps. Gavekortet er kun gyldig ved registrering via deltager.no, og i et år.

https://www.deltager.no/semesterkurs_for_nybegynnere_varen_2015