Trondheim Tangoklubb

paint the music with your feet

6-ukers grunnkurs (II)

Posted 10.10.2011 by Hjard Jensen in Kurs | Nyheter

Starter 20 oktober 2011

Kurset er beregnet på de som har gått et 6-ukers nybegynnerkurs tidligere. I dette kurset vil vi forsøke å dekke fra det helt enkle i tango til litt mer avansert. Målet er at de som går kurset skal være i stand til å danse og hygge seg på milonga etter endt kurs.

Kurset forutsetter kunnskaper tilsvarende helgekurs eller 6-ukers nybegynnerkurs (I).

Det er forventet at deltagere er kjent med det grunnleggende i tango som abrazo, vektskifter, krysset og ocho. Kurset vil bringe deg videre og gjøre deg klar til å ta et ukesbasert påbygningskurs neste semester eller kurs på lavere nivå på en av våre tangohelger

It takes two to tango, så dersom det blir ubalanse mellom antall menn og kvinner på kursene blir det lite tilfredstillende for alle parter. Vi både anbefaler og oppfordrer deg til å finne noen som har lyst til å være med på kurs, men vi tar også imot singel-påmeldte. Som singel vil du bli satt på en venteliste og får tildelt en partner etterhvert som andre melder seg på. For singel-påmeldte sørger vi kun for at antallet kvinner og menn går opp. Påmelding er bindende både for single og par.

Kursserien holdes hver torsdag kl.18.00-19.30 fra 20 oktober til 24. november.

Nybegynnerkurs del II introduserer noe mer avanserte elementer enn del I, så vi anbefaler at du tar både del I og II om du ønsker å lære deg tango i høst.

Har du spørsmål angående kurs, mangler noen å gå på kurs med eller lurer på om tango er noe for deg, så send en mail til kurs@trondheimtango.com. Se også våre facebooksider Tangodansere i Trondheim og Trondheim Tangoklubb om du ønsker å bli kjent med tangomiljøet i Trondheim.

Instruktører er Bjørn Christian, Anita og Elisabeth

Pris pr.pers. 600,- for medlemmer og studenter, og 700,- for andre.

Sted: Bridgens hus, 3. etg. Brattørveita 10

Kurset er nå stengt for påmelding