Trondheim Tangoklubb

paint the music with your feet

Andrew Kaye (US/KZ) to Trondheim

Posted 01.06.2014 by Hjard Jensen in Uncategorized

Andrew Kaye

Andrew Kaye

Hva: Gratis tangokurs for nybegynnere og viderekomne
Når: 10.juni og 13.juni. Klokkeslett blir annonsert på vår Facebook-side
Hvem: Alle
Hvor: 10.juni på Befalsforeningen og 13.juni på Bridgehuset

Hei alle tangodansere,

Det er med sommerfugler i magen og hoppende glede at vi inviterer til nok et gratis kurs, denne gangen med Andrew Kaye i Trondheim, 10. og 13.juni.

Andrew Kaye har over 10 års tangoerfaring og har danset i store deler av verden. Andrew sin lidenskap for tango har gjennom 10 år vokst seg stor, og nå holder han både kurs, seminarer og privattimer jevnlig i New York.

Hans dansestil har utviklet seg gjennom årene, og hans unike dansestil bærer preg av blant annet Julio Balmaceda & Corina de la Rosa, Gabriel Misse & Natalia Hills, og Chicho, som han har studert tango sammen med. I 2009 vant han sammen med hans dansepartner Svetlana Howells dansekonkurransen ‘Haddonfield’s Tango Competition’, kalt for ‘Dancing in Small Spaces’, dømt av Maxi Gluzman & Guillermo Elkouss, begge fra Buenos Aires.

I tillegg til å være tangoinstruktør er Andrew også en universitetslektor og holder illustrerte foredrag om tango og andre aspekter i sjangeren «World Music» og kulturhistorie.

Kursene som holdes vil være gratis og vil avholdes på Befalsforeningen på tirsdag og på Bridgehuset på fredag. Klokkeslett til bli annonsert på vår Facebook-side.

For mer informasjon om Andrew Faye kan man besøke hans hjemmeside: http://lavidadeltango.org/

Vi håper at det er mange som er interesserte 🙂