Velkommen til nytt tangosemester!

Vi starter opp med aktiviteter rett etter nyttår. Allerede tirsdag 3. januar er det practica på Lademoen bydelshus kl 19-22. Onsdag er det practica i Kimen kulturhus på Stjørdal kl 1930-2130 og på fredag 6. januar er det milonga fra kl 21 til midnatt. Påfølgende uke, torsdag 12. januar starter nybegynnerkurset (kl 18-1930) og påbygningskurset (kl 20-2130).

Nytt av året er at Trondheim Tangoklubb er hovedleietaker i Båtsmannsgata 4. Det betyr at vi disponerer lokalene hele uka, hele døgnet. Dette åpner for mulighet til enda flere aktiviteter i året som kommer! Vi vil også ha ansvaret for å fremleie lokalene i de periodene vi ikke benytter dem selv. Vet du om noen som har behov for flotte danselokaler, ta kontakt med styret.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.